Barst in uw ruit? Geen zorgen.
Wij lossen dit goedkoop voor u op!

Alfa Romeo ruit vervangen

Alfa Romeo is van origine een Italiaans sportieve autoproducten met een zakelijk karakter. Het vervangen van de voorruit van een Alfa Romeo is precisiewerk. Onze monteurs zijn opgeleid om dit perfect te doen. Wij vervangen voor vrijwel iedere Alfa Romeo de voorruit. Wij hebben voor alle Alfa Romeo 147 en Alfa Romeo 156 de voorruit op voorraad. Indien er een regensensor of een lichtsensor in de voorruit van uw Alfa Romeo zit monteren wij deze ook en u krijgt hier volledig garantie op. Om erachter te komen welk type voorruit uw Alfa Romeo heeft kunt u contact met ons opnemen.
Andere modellen? Wij vervangen ook de voorruit van vrijwel alle andere Alfa Romeo modellen. De autoruit van de Alfa Romeo GT / Alfa Romeo Spider en Alfa Romeo Mito voorruit bestellen wij bij onze leverancier Pilkington.

Dit brengt ons in staat om op al het door ons afgeleverde werk 10 jaar garantie te bieden. Alfa Romeo staat bekend om haar sterke en gelaagde voorruiten. Door de verschillende modellen die hierboven beschreven staan hebben wij ook te maken met veel verschillende typen soorten voorruiten. Wij zijn al jarenlang bekend met voorruiten van Alfa Romeo waardoor wij de voorruiten vervangen alsof we een broodje naar binnen werken. Voor alle informatie kunt u contact met ons opnemen en proberen wij u zo snel mogelijk te helpen.