Barst in uw ruit? Geen zorgen.
Wij lossen dit goedkoop voor u op!

Werkwijze goedkoop voorruit vervangen


U kunt bij ons op de site onze scherpe tarieven inzien. Mocht uw auto niet voor ruitschade zijn verzekerd dan bent u bij ons aan het juiste adres.
U kijkt op onze site welke ruit u nodig heeft en welke lage prijs daarbij hoort. Mocht u problemen hebben met het bepalen welke ruit u nodig heeft? Bel ons, wij helpen u hier graag bij!
Op het moment dat u weet welke ruit u nodig heeft kunnen we gaan kijken wanneer Goedkoopvoorruitvervangen.nl het autoglas bij u thuis of op het werk kan komen monteren. We maken een afspraak zodra het u uitkomt en we komen op de afgesproken dag met de voorruit naar u toe. Wij bellen u een half uur voordat we de voorruit komen vervangen nogmaals zodat u hier rekening mee kan houden. Vervolgens opent u de auto en kunnen onze monteurs aan de slag.
 
ruit vervanging
 
Autoramen vervangen is voor de carrosserie van de auto een belangrijk onderdeel. Ook voor de veiligheid en het zicht is het belangrijk dat er een goede ruit inzit die op de juiste wijze is geplaatst. Vandaar dat er bij de APK keuring streng op wordt gecontroleerd. Indien u niet verzekerd bent voor ruitschade, oftewel uw voorruit vervangen en alleen WA verzekerd, brengt dit vaak hoge kosten met zich mee. Mensen willen hierop besparen en dit gaat ten koste van de kwaliteit. Concurrenten werken vaak met b-merken of zelfs tweedehands autoglas tegen hogere prijzen.

Bovendien geven zij niet de garantie die wij geven. Wij zien het belang van een goede ruit in , daarom werken wij met de beste monteurs, het beste glas, de beste rubbers, de beste kit en de beste primer. Nadat onze monteurs uw nieuwe ruit hebben geplaatst ruimen zij alles op en laten zij uw auto netjes achter.
Nadat u de vaste prijs heeft afgerekend hoeft u slechts een half uur te wachten en kunt u weer veilig de weg op!